Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny Przystań, 200 m do plaży

Adres obiektu Kasztanowa 18, 72-415 Międzywodzie
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Gosia i Krzyś z Żyrardowa
Dodano: 2013-07-05
Pobyt od: 2013-06-30 do 2013-07-07
 
 
    

Jesteśmy tu prawie tydzień i trudno będzie Nam stąd wyjeżdżać. Pensjonat pierwsza klasa,w pokojach czyściutko właściciele przemili, lokalizacja w samym sercu Międzywodzia więc wszędzie blisko- nawet jak pada deszcz jest tu mnóstwo rozrywki- nie ma kiedy oglądać TV:), duży parking dla samochodów- brama zamykana na noc, do morza bardzo blisko, zagospodarowanie terenu dla gości bez zarzutu ( piłkarzyki, plac zabaw dla dzieci, ping pong, rowery) nie ma się do czego przyczepić , to Nasze najbardziej udane wakacje jak do tej pory ,na pewno tu wrócimy:)Pozdrawiamy właścicieli:)


 
 

Ola i Paweł z Nowego Tomyśla
Dodano: 2012-08-04
Pobyt od: 2012-06-24 do 2012-07-01
 
 
   

Rewelacja !!! Fantastyczni właściciele,doskonale zagospodarowany teren dookoła pensjonatu. Wszystko należałoby chwalić. Dom (pokoje + wyposażenie, kuchnie, łazienki), parking zamykany na noc, plac zabaw, teren rekreacyjny itp. Bardzo blisko do morza i dosłownie wszędzie bo dom mieści się w samym środku Międzywodzia. Gorąco polecamy - byliśmy tam już 7 razy i napewno pojedziemy jeszcze :)


 
MZK Tarnowscy
Dodano: 2009-06-11
 

Było super. Spędziliśmy tam tydzień na początku czerwca. Budynek jest nowy, więc pokoje są czyściutkie. Wyposażenie (lodówka, TV, talerze, sztućce, sprzęt plażowy, ręczniki) są na dobrym poziomie. Kuchnia z naczyniami. Super plus, że jest mikrowela! Plac zabaw jest bardzo fajny i bezpieczny. Dużo miejsca parkingowego, stół do ping ponga, miejsce na grilla. Obiekt znajduje się w "sercu" Międzywodzia. Blisko jest wszędzie. Gospodarze bardzo mili. Minusy - jeszcze nie znaleziono:)POLECAMY GORĄCO!


 
AZS
Dodano: 2007-07-25
 

Plac zabaw bezpieczny i fantastyczny! Sporo miejsca na auta, miejsce do grilla i już wkrótce będzie część pimpongowo-grilowa pod zadaszeniem. Właściciele niekonfliktowi zupełnie! Bliziutko morze bardzo - okolica spokojna i cicha! Pokoje niektóre małe i bez okien w łazienkach - przez co jest dosyć wilgotno! Ale pewnie jak wszędzie! Ja tam wrócę! ps. Wiecznie się rozwijają - udoskonalają!!!


 
Kasia
Dodano: 2007-03-09
 

w Ubiegłym roku byłam tam dwa razy. Rewelacja! czysto,milo...można by tak jeszcze długo opisywać - same superlatywy!!! w tym roku też się wybieram.


 
annette
Dodano: 2005-08-17
 

bardzo ladna i przedewszystkim czysta kwatera.pokoje super i plac zabaw tez.wlasciciele tego objektu bardzo mili i przyjemni.bardzo nam sie podobalo........wiemy juz gdzie spedzimy nastepne wakacje.....


 
Halinka
Dodano: 2005-06-29
 

Bardzo podoba nam się obiekt a plac zabaw jest the best.


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie